o-nas-workers-659885_1280Smo podjetje, ki se že vrsto let ukvarja s slikopleskarskimi storitvami, fasaderstvom, suho montažo in drugimi deli.

Stremimo k pravilni izvedbi in kakovosti opravljenih storitev, zato delamo s preverjenimi in kvalitetnimi materiali priznanih Slovenskih in deloma tujih podjetij. Pri tem smo zelo pozorni, da izbiramo tiste materiale, ki so najbolj primerni za trenutni objekt.

Pred samim pričetkom se z Vami z veseljem posvetujemo in Vam pomagamo z raznimi nasveti glede celotne izvedbe, izbire barve, izbire materialov in Vam odgovorimo na vsa ostala morebitna vprašanja.

Večino del opravimo v Mariboru in širši okolici.

Ponosni smo, da Vam svetujemo pri pravilni izbiri barvne kombinacije. V kolikor želite boljšo vizualno predstavo barvnih kombinacij, pa si lahko pomagate z Jub Design Studiom.

JUB Design Studio

To spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se avtomatsko shranijo na napravo s katero dostopate do spletnega mesta. Piškotki, ki jih uporabljamo, nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Z nadaljnjim brskanjem po našem spletnem mestu se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih | Zapri