Ne odgovarjamo za pravilnost informacij, ki jih kdorkoli pošlje iz spletnih strani podjetja Pleskarstvo Niansa, Marko Jakopin s.p.

Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali, ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, ki nimajo neposredne povezave z našim poslovanjem. Razen v primeru zlorab, kriminalnih dejanj in ostalih kršitev zakona.

Uporabnik spletnih strani podjetja Pleskarstvo Niansa, Marko Jakopin s.p. se strinja, da podjetja Pleskarstvo Niansa, Marko Jakopin s.p., njenih strank ter zaposlenih ne bo terjal ali držal odgovornih za kakršnokoli škodo, ki bi nastala iz uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnih strani podjetja Pleskarstvo Niansa, Marko Jakopin s.p., ter za kakršnokoli škodo, ki bi nastala v povezavi s spletnimi stranmi podjetja Pleskarstvo Niansa, Marko Jakopin s.p.

Pridržujemo si pravico da lahko splošne pogoje uporabe kadarkoli spremenimo. O spremembah bodo uporabniki obveščeni na spletnih straneh podjetja Pleskarstvo Niansa, Marko Jakopin s.p.

Maribor, 2015

Pleskarstvo Niansa
Marko Jakopin s.p.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se avtomatsko shranijo na napravo s katero dostopate do spletnega mesta. Piškotki, ki jih uporabljamo, nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Z nadaljnjim brskanjem po našem spletnem mestu se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih | Zapri